Učenje slovenščine tako ali drugače

Učenje slovenščine

Zaradi vašega velikega povpraševanja po različnih oblikah učenja maternega jezika smo se povezali z različnimi institucijami in pridobili vse potrebne informacije, ki se navezujejo na učenje slovenščine doma in v tujini. Te smo sedaj zbrali na posebni strani, ki je na voljo vsem članom našega društva.

Veliko vas je v tujini, zato si lahko ogledate vse oblike učenja slovenščine, ki so na voljo na različnih lokacijah predstavništev RS. Vsi, ki zaključujete mandat ali se boste v kratkem vrnili v Slovenijo, pa si lahko preberete, katere možnosti imate na razpolago, po vrnitvi v Slovenijo, da vaš otrok hitreje osvoji slovenščino.

Vse partnerje diplomatov, ki se še niste prijavili na naša predavanja, vabimo, da se nanje prijavite preko obrazca na naši vstopni strani (www.d-d-s-d.org/#kontakt) ali preko obrazca na strani Izobraževanja. V kratkem pripravljamo napovednik vseh izobraževanj v mesecu juniju 2022.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje najboljše izkušnje na naši spletni strani. Več o tem, katere piškotke uporabljamo ali kako jih izklopiti, lahko izveste v naših Splošnih pogojih pod poglavjem "Osebni podatki".